Koffieconcert weer eenmalig bij Boerinn!
Koffieconcert weer eenmalig bij Boerinn!

Op het laatste moment rondgekomen, maar nu echt definitief: aankomende zondag, 4 november, geeft Harmonie de Vriendschap het laatste koffieconcert van het jaar bij de Boerinn.

Het is een concert wat zeker de moeite waard is om bij te wonen, want er staan een aantal bijzondere dingen te gebeuren.

Ten eerste zal dit concert plaatsvinden onder leiding van onze nieuwe dirigent: Jan van Dam. Een zeer veelzijdig dirigent en muzikant die ruime ervaring heeft als dirigent in de HAFABRA wereld en zelf euphonium speelt bij de Regimentsfanfare van de Koninklijke Landmacht Johan Willem Friso Kapel. Bij dit concert kunt u hem voor het eerst in actie zien en ook horen!

Ook staat er muziek gezien iets bijzonders te gebeuren deze zondag. Voor de pauze kunt u genieten van een scandinavisch programma. Scandinavisch, kan dat? Jazeker, we hebben een aantal pareltjes uit de muziekgeschiedenis voor u gevonden! Wat te denken van een aantal deeltjes uit de Peer Gynt Suite van Grieg, of de ouverture Nachklange van Ossian van Piet Gade. Uiteraard spelen we niet alleen klassiek, uit scandinavie mogen de klanken van ABBA natuurlijk niet ontbreken.

Na de pauze staan een aantal solowerken op het programma; Cry Me a River en Gabriel’s Oboe. Maar ook een vrolijke medley van Ierse liederen: Around the Whiskey Jar.

Kortom, ondanks de late bekendmaking: alle reden om te komen luisteren op 4 november om 12 uur bij de Boerinn! De toegang is als altijd gratis.