Jeugdafdelingen

Een muziekvereniging zonder jeugd heeft weinig toekomst. Gelukkig heeft De Vriendschap zowel een leerlingen- als jeugdorkest. Het jeugdorkest geeft jaarlijks een voorjaarsconcert en een najaarsconcert. Ook nemen zij met veel enthousiasme deel aan optredens in binnen- en buitenland. Van avondvierdaagse tot carnavalsoptocht en van lampionnenoptocht tot serenade.

Het jeugdorkest oefent elke dinsdagavond onder leiding van Arnold van Poeteren. Het repertoire is wat populairder dan de muziek die het harmonieorkest speelt. Maar het jeugdorkest speelt niet alleen popmuziek. Ook klassiekere stukken komen aan bod.

Het leerlingenorkest is een soort 'binnenstroom-orkest'. Alle leden die een jaar een instrument bespelen, kunnen mee doen en het doel is om door te stromen naar het jeugdorkest.

Repetitie of optreden bezoeken
Denk je erover om ook een instrument te gaan bespelen? Kom een keertje kijken naar een repetitie of optreden van het jeugdorkest, zodat je kunt kijken of het wat voor jou is! Neem hiervoor eerst contact op met dirigent Arnold van Poeteren: tel. 06-24647274.

Bekijk de foto's van de najaarsuitvoering van november 2011

Harmonieorkest
Harmonieorkest
Jeugdafdelingen
Jeugdafdelingen
Egerländerkapel
Egerländerkapel
Boerenkapel
Boerenkapel
Majorettes
Majorettes
Drumband
Drumband
Vrijetijdsorkest
Vrijetijdsorkest

Blazersklas KEF