Jubileumconcert 650 jaar Woerden stad

Graag nodigen we u uit voor iets heel bijzonders: het Jubileumconcert ter ere van 650 jaar Woerden stad.

U kunt dit keer niet alleen van het harmonieorkest genieten, maar ook van twee koren met allebei een heel eigen sound. Vocalgroep Lsia (Let’s Sing It All): een dameskoor wat voornamelijk pop-repertoire zingt. Ook geeft shantykoor Bravour een bijdrage in huneigen kenmerkende genre. En als kers op de taart zingt sopraan Anke Smits een aantal prachtige Aria’s.

Dat er dit concert een gevarieerd programma gebracht wordt is een understatement. Zo gaan we van klassieke muziek van Monteverdi (Toccata) en Trumpet Voluntary van Purcell naar popmuziek van Duncan Lawrence (Arcade) en Coldplay (Viva la Vida). Een van de hoogtepunten van het concert wordt wellicht de vertolking van drie dansen van Khachaturian uit het ballet Gajaneh en Masquerade. Bravour zal onder andere Hier aan de Kust van Blof en Wellerman ten gehore brengen. Het orkest zal Anke Smits begeleiden bij een aantal prachtige aria’s zoals Lascia Ch’io Pianga van Händel en O Mio Babbino Caro van Puccini.

Ook zal aan het eind nog gezamenlijk een aantal stukken uitgevoerd worden door de koren, orkest en soliste. Zo kijken wij erg uit naar de uitvoering van Conquest of Paradise en het lied Stad aan de Rijn dat speciaal voor het jubilerende Woerden geschreven is.

We hopen u allemaal weer te mogen verwelkomen op zondag 25 september om 15.00 uur in de Bonaventurakerk. De toegang is als altijd gratis. Tot ziens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: