5 mei 2023: Bevrijdingsconcert

Graag nodigen we u uit voor het bevrijdingsconcert op vrijdagavond 5 mei 2023 dat verzorgt wordt door Harmonie De Vriendschap.

Om 20.00 uur ‘s-avonds wordt de bevrijdingsdag in Woerden afgesloten met een concert in de Bonaventurakerk om samen de vrijheid te vieren. Op het programma staan enkele klassiekers, maar ook een aantal onverwachte werken. We hopen u zo een gevarieerd maar passend programma te kunnen bieden.

Zo openen we het concert met Soldaat van Oranje; de zo kenmerkende muziek van Rogier van Otterloo die haast niet kan ontbreken op een bevrijdingsconcert. Vervolgens nemen we u mee op een reis langs kleine subtiele werken zoals Nucturne, A Childhood Remembered en The Ludlows.

Een bijzondere vermelding verdient de Klezmer Classics van Johan de Meij waarin diverse solisten wereldberoemde melodieën uit de Klezmer muziek laten horen. Gezien het warme onthaal van dit stuk bij het publiek laten we het u graag horen tijdens dit concert.

Ook vieren we het vrolijk optimisme van na de oorlog met een aantal vrolijke werken zoals Trumpet Blues and Cantabile, Voilá en de Jitterbug!

We hopen u vrijdag weer te mogen begroeten voor dit concert.

Datum:vrijdag 5 mei 2023
Locatie: Sint-Bonaventurakerk Woerden
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: