Koffieconcert 29 januari

Met veel plezier nodigen we U aankomende zondag, 29 januari 2023 uit voor het eerste koffieconcert van het nieuwe jaar.

We hebben een zeer bijzonder programma voor u samengesteld. Zo beginnen we met muziek uit de Dreigroshenoper van Kurt Weil (muziek gebaseerd op een opera uit 1728 waar onder meer het bekende ‘Mack the Knife‘ uit komt) en wat te denken van een heuse reis om de wereld in 80 dagen: Around the World in 80 Days van Otto M. Schwarz: een stuk gebaseerd op het boek van Jules Verne dat vertelt over een reis van Londen langs Frankrijk, Egypte, Inda en New York met treinen, olifanten, paarden en een heuse stoomboot.

Na de pauze staat er een enorme diversiteit aan lichte muziek op het programma: van songfestivalmuziek uit 1995, de inzending van Noorwegen: Nocturne en de Nederlandse winnende inzending van 2019 door Duncan Lawrence: Arcade. Maar ook een mooie uitvoering van Stairway to Heaven van Led Zeppelin om af te sluiten met het aanstekelijke: Jitter-bug!

Het belooft al-met-al weer een mooi feest te worden.

Graag tot ziens op 29 januari om 12 uur bij de Boerinn in Kamerik!
De toegang is als altijd gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: