Tutti: Documentaire over drie muziekverenigingen

Marit Snepvangers maakte in opdracht van Cultuur Platform Woerden een korte documentaire over drie muziekverenigingen in Woerden. De première van de film, Tutti genaamd, is op maandag 20 maart a.s. in Annex Cinema. De toegang is gratis, vooraf een kaartje reserveren is wel nodig.

Marit volgde de fanfares Kunst na Arbeid (Zegveld), Nieuw Leven (Kamerik) en Harmonie De Vriendschap (Woerden). Dat deed ze voor haar stage aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze was aanwezig bij repetities, de intocht van Sinterklaas, het ophalen van oud papier en vele optredens. Ook interviewde ze enkele muzikanten over de betekenis van de vereniging in hun leven. De veelzijdigheid van het verenigingsleven is door Marit prachtig vastgelegd. Tutti gaat over veerkracht, over saamhorigheid én over muziek.

Tutti wordt vertoond op maandagavond 20 maart om 20.45 uur. De toegang is gratis. Kaartjes zijn te reserveren via de website van Cultuur Platform Woerden: cultuurplatformwoerden.nl. De capaciteit is echter beperkt, dus kaartje reserveren = komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: